ACTULUS
-et produkt, vi har tillid til

Lægernes Pension vælger ACTULUS

Da Lægernes Pension skulle investere i et markeds-værdisystem, der kunne håndtere de krav som Solvency II stillede, undersøgte man markedet grundigt.

 

”Vi valgte ACTULUS, primært ud fra en vurdering af teknologi og beregningsmetodik - ACTULUS bruger nemlig differentialligninger, hvilket giver de mest pålidelige resultater. Herudover havde det betydning, at vi fik en dygtig samarbejdspartner. Også vurderet på denne parameter var ACTULUS det bedste valg, for Edlund har en meget høj faglighed og er tæt på pensionsbranchen,” fortæller Gyrithe Grindsted, ansvarshavende aktuar i Lægernes Pension.

”At der er tale om et Cloud-baseret standardsystem, indebar desuden flere fordele: Dels var det hurtigt at komme i gang, og dels krævede systemet ikke yderligere tilkøb. Så vi fik en driftssikker løsning, der fungerede fra dag 1, og budgettet holdt.”

Herudover er Gyrithe Grindsted meget tilfreds med ACTULUS’ integration med Excel: ”Det er let at lave analyser på både portefølje-, police-  og grundformsniveau med brug af Excel integrationen.”

I det hele taget er Gyrithe Grindsted glad for ACTULUS som arbejdsredskab: ”ACTULUS fungerer gnidningsfrit til regnskabs- og solvensopgørelser, og det er ganske let at lave analyser og risikoberegninger. Overordnet betragtet gør ACTULUS det let at bestride vores ansvar i forhold til regnskab og solvens.”

Gyrithe Grindsted har tiltro til ACTULUS, også i et fremtidsperspektiv:

”Jeg har stor tillid til Edlunds evne til hensigtsmæssig udvikling. Og herudover sætter jeg pris på ACTULUS Connect som et kvalificeret forum, hvor brugerne og Edlunds udviklere diskuterer udviklingen i branchen, og hvor det er muligt at have indflydelse på ACTULUS’ roadmap, så produktet også fremover svarer til vores behov.”