FORSKNING OG UDVIKLING

På forkant med udviklingen

Edlund er en akademisk virksomhed med mange højtuddannede medarbejdere, og vi har et tæt samarbejde med universiteterne. Synergien, der opstår, når forskningsverdenen og forretningsverdenen mødes, er helt speciel. Samarbejdet sikrer, at Edlund konstant er på forkant med udviklingen. Samtidig resulterer det i produkter med enormt potentiale for vores kunder. 

Forskningsprojektet Actulus

ACTULUS® er udviklet i et tæt forskningssamarbejde med Københavns Universitet og IT-Universitetet og er støttet af Højteknologifonden. ACTULUS er en højteknologisk beregningsplatform til liv- og pensionsprodukter, som bygger på den nyeste IT-teknologi og de mest avancerede forsikringsmatematiske modeller. Med ACTULUS kan grundstørrelser som hensættelser og cashflows beregnes. Beregningerne er skalérbare, og vi har demonstreret, at det er muligt at udføre beregninger for 1.000.000 policer på én time.

Dansk Matematisk Forening

​Edlund sponsorerer Specialeprisen, som uddeles af Dansk Matematisk Forening til årets bedste matematikspeciale skrevet ved danske universiteter. Vi finder det naturligt at sponsorere denne pris, idet en stor andel af vores medarbejdere har en matematisk uddannelse.