FÅ MORGENDAGENS STANDARDLØSNINGER
I DAG

Edlund - inside insurance

Edlund A/S leverer totale løsninger til administration af porteføljer inden for liv, pension og unitlink. Vi er i dag markedsledende på levering af løsninger til administration af Liv og Pension i Danmark. 

Med mere end 25 års erfaring leverer vi en grundlæggende sikkerhed i en branche, hvor ingen ved, hvad fremtiden bringer. Vores mål er at blive den førende leverandør af fremtidssikre brancheløsninger i Skandinavien.

Edlunds innovative IT-systemer er på én gang robuste og driftssikre og samtidig så fleksible, at de kan vokse med kommende udfordringer. Vi tror nemlig på, at man skal forvente det bedste – og være forberedt på det værste. Det er din sikkerhed for agile softwareløsninger, der yder stabile resultater kontinuerligt hver dag – året rundt. 

Edlund har mere end 250 dygtige medarbejdere, hvoraf hovedparten arbejder med egentlig softwareudvikling. Alle har en længerevarende teoretisk uddannelse, typisk som cand. scient. eller ph.d. inden for datalogi, aktuarvidenskab, matematik, statistik, ingeniør eller tilsvarende fag. Derudover har vi et stærkt team af forretningsanalytikere med langvarig erfaring fra øvrige selskaber i branchen. 

Edlund har til huse i det gamle NKT-hovedkvarter på La Cours Vej 7 på Frederiksberg, som danner rammen om et spændende udviklingsmiljø, hvor medarbejderne har rum til at udfolde sig.

Edlund A/S ejes af KMD A/S.